NINGBO AUMAX PLASTIC MACHINERY CO., LTD. е високотехнологично предприятие, разположено в Нингбо, Китай. Имаме повече от 20 години опит, специализиран в научноизследователска и развойна дейност и производство на машини за рециклиране на пластмаси и спомагателно оборудване за машина за леене на пластмаси. Придържайки се към бизнес концепцията „приемайки клиента като център, развивайки се заедно с клиента“, ние винаги ще предоставяме отлични продукти и най -добри услуги за агенциите и клиентите по целия свят.

Чрез повече от 20 години развитие, Aumax разполага с пълна гама от помощно оборудване, което се прилага широко в преработката на пластмаси, пластмасовото формоване и рециклирането на пластмаси. Нашите продукти включват пластмасови трошачки, гранулатори, пластмасови шредери, промишлен охладител за вода, сушилня за бункери, вакуумно зареждане, машина за смесване на пластмаси, регулатор на температурата на мухъл, обемен дозатор, гравиметрични блендери, изсушител на пчелна пита и др.

Възползвайки се от глобалната стратегия на Aumax и усилията за проучване на международните пазари, пластмасовата машина и спомагателното оборудване, произведени от Aumax, са много популярни сред представителите и клиентите от цял ​​свят.

С изключение на вътрешния пазар на Китай, нашите машини са продадени на пазара в Европа, Южна и Северна Америка, Африка и страните от Средния Изток като Италия, Англия, Испания, Германия, Полша, Русия, САЩ, Канада, Бразилия, Аржентина, Мексико, Колумбия, Саудитска Арабия, Турция, Южна Африка, Египет, Алжир и др.

С бързото развитие на енергийната наука и технология, пластмасата (с нейните превъзходни характеристики) винаги ще се използва във всеки диапазон от животи и индустрии. В този случай Aumax непрекъснато ще прави проучвания и иновации в областта на модерните технологии и видни решения за световната пластмасова индустрия.